Storing? 0800 3 234 234

Vacature – Directiesecretaresse

De koninklijke Damstra Installatiegroep zoekt op korte termijn een

directiesecretaresse

die in 24 uren per week maximale support kan leveren aan de twee directeuren van de groep.

Wij zoeken een frisse wind om ons team te versterken, prettig assertief, gewend is initiatieven te nemen, een organisatorisch talent is en het eigenaarschap door het bloed heeft stromen.

Natuurlijk zijn de traditionele functie-eisen van toepassing, zoals visitekaartje zijn, stressbestendig en flexibel, zelfstandig, betrouwbaar en zorgvuldig, ruime ervaring met MS Office, accuraat, representatief, proactief en klantgericht. Verder natuurlijk een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlands taal en misschien nog wel veel meer. Maar dat is eigenlijk allemaal vanzelfsprekend.

Naast al die klassieke eisen, willen onze directieleden vooral ontzorgd worden. Ontzorgen betekent in dit geval dat zij erop kunnen vertrouwen de taken en werkzaamheden die voortvloeien uit onderstaande aandachtsgebieden, kunnen vergeten. Gewoon niet meer aan hoeven te denken.  Omdat de secretaresse deze filtert, afstemt, organiseert en bewaakt. Naast veel meer, zijn de volgende aandachtsgebieden de allerbelangrijkste:

 • Agenda beheer; afspraken in- en extern maken, afzeggen en organiseren, inclusief correcte communicatie, maar ook punctueel voorbereid hebben hiervan met de relevante stukken, informatie en achtergronden,
 • Mailverkeer; filteren op acties, afstemmen op prioriteit, bewaken van voortgang acties,
 • Management Team en Algemene Vergadering Aandeelhouders organiseren en verzorgen. Van agenda en notulen tot koffie met koek.

Van groot belang hierin is om zorgvuldig en gestructureerd te kunnen werken. Als iedereen het vergeten is, weet de directiesecretaresse nog waar het staat. Deze functie vereist minimaal enkele jaren ervaring in een dergelijke functie op dit niveau, naast een aantoonbaar hbo-niveau door opleiding of ervaring verkregen.

Wat krijg je er voor terug?

Naast fijne collega’s en inspirerende leidinggevenden, maar dat is ter jouwer beoordeling, is de ruimte om zelf jouw draai aan de functie te kunnen geven volgens ons heel motiverend. Verder maak je deel uit van een bedrijf dat als cultuur het familiebedrijf wil uitdragen. Veel aandacht voor samenbinding. Misschien is niet alles altijd goed geregeld, maar als mensen bij ons ideeën hebben, krijgen ze alle ruimte om die te realiseren. We denken graag in verantwoordelijkheden en minder in taken; die laatste bedenk je zelf wel. Verder willen we graag dat ons werk goed past in jouw privé-situatie. Maatwerk dus.

Lijkt je dit wat? Reageer dan met een uitgebreid CV en pakkende brief voor 1 februari a.s. aan j.deboer@damstra.nl. Voor meer informatie kunt u ook bellen met Symen Damstra, Algemeen Directeur van de Damstra groep op telefoonnummer 0511-424500.

Vacature directiesecretaresse

 

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek