Onze eigen transporttak maakt het hele proces af, en meer dan dat. Want onze logistieke dienstverlening is niet alleen inzetbaar om eigen projecten snel en flexibel op zijn plek te krijgen, het is ook inzetbaar voor derden.

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei transporten. Of het nu gaat om aardappelkisten, pakken stro, zeecontainers of grote scheepsmotoren; uw transport is voor ons geen enkel probleem.

Met onze autolaadkraan kunnen we laden en verplaatsen tot een maximum van ruim 17 ton. Materialen voeren we direct aan op de bouw om vervolgens zelf te kunnen lossen of eventueel direct te monteren. Uit ervaring weten we dat onze combinatie ideaal te manoeuvreren is op bouwplaatsen met beperkte ruimte. De combinatie met gelijktijdig laden of lossen met de mobiele hijskraan houdt de snelheid er bovendien optimaal in. De vrachtauto is ook apart in te huren als mobiele hijskraan.

 

Logistiek

Speciaal transport

Aan alles zit een grens en dat geldt ook voor de maximale afmetingen en tonnages die wij mogen meenemen. Bij Damstra zijn afwijkende objecten en grote stellages immers al bijna gemeengoed. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij ook speciaal transport voor de klant kunnen verzorgen. Precies op maat, voorzien van de benodigde materialen en ondersteund door alle ontheffingen die onderweg nodig zijn. Aan ons geeft u het vertrouwd uit handen.

Demontage en montage

Vervoeren is één, maar niet alles is meteen klaar voor vervoer. Zeker niet als het gaat om grote installaties die soms eerst nog verplaatst dienen te worden. In die gevallen levert Damstra niet alleen vervoer, maar ook een demontageteam. Eventueel zelfs weer in combinatie met aanvoer van een vervangende installatie inclusief montageteam. Dan staat het er niet alleen, dan werkt het ook. En moet er in zo’n specialistisch traject nog iets worden aangepast, dan is het voor u als klant prettig dat er maar één aanspreekpunt is.

PERSBERICHT I Damstra Transport & Logistiek

Per 1 maart is er een nieuwe BV opgericht binnen de Damstra groep, genaamd Damstra Transport & Logistiek.

De werkzaamheden van deze BV zullen o.a. bestaan uit:

  • Eigen transport
  • Transport voor derden
  • Hijswerkzaamheden intern/extern
  • Verhuur van materiaal zoals containers, hoogwerkers, verreiker met manbak e.d

Door de aanschaf van een jong gebruikte vrachtwagen met een zware autolaadkraan, een Manitou verreiker en het behoud van de oude vrachtwagen verminderen wij onze afhankelijkheid van externe partijen. Daarmee vergroten we onze flexibiliteit en mogelijkheden om zowel intern als extern opdrachten uit te voeren.

Heeft u vragen?

Sytse Damstra

Sytse Damstra

Coördinator Hijs Transport, Warmtekracht & Gebouwenbeheer
Telefoon:
E-mailadres:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.