Verhalen

Maak kennis met Wout Kingma, werkvoorbereider bij Damstra Duurzaam

Als werkvoorbereider heb je een diverse baan, waarbij je zowel actief bent op kantoor als bij de uitvoering van het project. Hetgeen dat Wout dan ook het leukst vindt aan zijn baan is dat je betrokken bent met het project vanaf de aanvraag tot de oplevering. Zo houdt Wout zich onder andere bezig met de volgende taken:

  • Opmaken van de calculatie & offerte.
  • Engineering en tekeningwerk.
  • Werkvoorbereiding en projectbegeleiding.

Wout is sinds 2017 actief bij Damstra Duurzaam, wat begon als een klein team is uitgegroeid tot een bedrijf met twee vestigingen. De vestigingen in Driezum en Groningen tellen samen ondertussen 45 werknemers.

 

Project Probo Dokkum

We treffen Wout bij één van zijn projecten, Probo in Dokkum.

“Bijzonder aan dit project is dat we al vier keer eerder een pv-installatie hebben geïnstalleerd op deze locatie. Ook ditmaal mochten wij Probo voorzien van een zonne-energiesysteem voor het nieuwe warehouse.

Daarnaast kregen we bij dit project de kans om een gevelsysteem te realiseren.”, zegt Wout.

 

Functie Werkvoorbereider

Het is een drukke functie, want tijdens het interview wordt Wout regelmatig gebeld. “Dat gaat ook gewoon door, of ik nu op locatie of kantoor ben.”, zegt Wout lachend. Regelmatig vindt er intern overleg plaats over hoe we projecten gaan aanpakken. Hierbij worden taken en verantwoordelijkheden verdeeld. Aan de hand hiervan wordt een planning opgesteld. “Ons team is een gezellig en hecht team. Doordat er korte lijnen zijn tussen het kantoor en de werkvloer, weet je als werkvoorbereider precies wie er geschikt is voor de klus.”, zegt Wout.

Wil jij net als Wout in dit gezellige team werken? Wij zoeken nog collega’s!

Solliciteer direct als Werkvoorbereider

Teamleden

Sterre Stenekes

HRM medewerker
Telefoon:
E-mailadres: