Installatietechniek zakelijk

Wij regelen dat u zorgeloos kunt genieten van uw zwembad

U wilt het liefst geen omkijken hebben naar uw zwembad en zorgeloos genieten waarbij uw gebruikers van het zwembad maximaal kunnen genieten van schoon, fris en helder zwemwater. Koninklijke Damstra begrijpt dat een zwembad meer is dan alleen een plek is om te zwemmen. Het is een plek van ontspanning, plezier en verfrissing. Als specialisten in zwembadtechniek weten wij als geen ander dat een zuiver zwemklimaat de hoogste prioriteit heeft. Daarom werkt Koninklijke Damstra met een waterzuivering methode op basis van zoutelektrolyse. Hierdoor is er effectieve luchtbehandeling en ontvochtiging waardoor schimmelvorming wordt voorkomen.

 

Installatietechniek

Techniek voor uw zwembad

Wij garanderen een continu draaiend systeem voor uw zwembad zodat uw zwembad altijd in topconditie verkeert en voldoet aan de hoogste normen van veiligheid, efficiëntie en comfort. Dit doen wij door na installatie regelmatig langs te komen voor controles, onderhoud en eventuele reparaties uit te voeren.

  • Het automatisch spoelen van uw zwembadfilter.
  • Automatische niveauregeling, zodat uw zwembad wordt bijgevuld.
  • Het regelen van de waterkwaliteit, het zogenaamde automatische zout/Ph regeling.
  • Het regelen van uw verwarming.
  • Het op afstand kunnen monitoren en regelen van uw systeem.

De zwembadverlichting kunnen wij voor u inregelen en ook schakelen wij randapparatuur zoals tuinverlichting of een waterpartij. Zodra zich een defect voordoet, wordt u geïnformeerd door een internetmodule. Deze internetmodule geeft ook bij ons een waarschuwing zodat wij gelijk op de hoogte zijn van het defect en dan meteen de herstelwerkzaamheden kunnen inplannen.

Zorgeloos gebruik van uw zwembad

Door slim gebruik te maken van diverse duurzame zwembadtechnieken zoals het installeren van zonneboilers voor verwarming en het plaatsen van zonnepanelen, zorgen wij ervoor dat ook de kosten worden beperkt.

Vanuit Koninklijke Damstra hebben wij in de loop der jaren bijvoorbeeld veel ervaring opgedaan met ontwerpen en installeren van biomassacentrales. Deze zorgen voor de productie van warmte en koude energie. Het hete water gaat via buizen naar het zwembad en wordt daar gebruikt voor het verwarmen van het zwembadwater, vloerverwarming, douche en kraanwater. In de zomerperiode koelt koud water de buizen.

Ons ervaren team van zwembadspecialisten van Koninklijke Damstra Installatietechniek staat klaar om u te helpen bij alle aspecten van zwembadtechniek. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en budget.

Koninklijke Damstra, dé expert in zwembadtechniek!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Teamleden

Teake Damstra

Commercieel Directeur
Telefoon:
E-mailadres:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.