Wij begrijpen dat een zwembad meer is dan alleen een plek is om te zwemmen. Het is een plek van ontspanning, plezier en verfrissing. Als specialisten in zwembadtechniek weten wij als geen ander dat een zuiver zwemklimaat de hoogste prioriteit heeft. Daarom werkt Koninklijke Damstra met een waterzuivering methode op basis van zoutelektrolyse. Hierdoor is er effectieve luchtbehandeling en ontvochtiging waardoor schimmelvorming wordt voorkomen.

Wij garanderen een continue draaiend systeem voor uw zwembad zodat uw zwembad altijd in topconditie verkeert en voldoet aan de hoogste normen van veiligheid, efficiëntie en comfort. Dit doen wij door na installatie regelmatig langs te komen voor controles, onderhoud en eventuele reparaties uit te voeren.

Door slim gebruik te maken van diverse duurzame zwembadtechnieken zoals het installeren van zonneboilers voor verwarming en het plaatsen van zonnepanelen voor elektriciteit zorgen wij ervoor dat ook de kosten worden beperkt.

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met ontwerpen en installeren van biomassacentrales. Deze zorgen voor de productie van warmte en koude energie. Het hete water gaat via buizen naar het zwembad en wordt daar gebruikt voor het verwarmen van het zwembadwater, vloerverwarming, douche en kraanwater. In de zomerperiode koelt koud water de buizen.

Ons ervaren team van zwembadspecialisten staat klaar om u te helpen bij alle aspecten van zwembadtechniek. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en budget.

Koninklijke Damstra, dé expert in zwembadtechniek!

Installatietechniek

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Teamleden

Teake Damstra

Commercieel Directeur
Telefoon:
E-mailadres:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.