Wanneer het aankomt op het zakelijk aanleggen van water- en sanitaire voorzieningen, is ons installatietechniek bedrijf de juiste partner voor jouw project.

Iedereen heeft dagelijks water nodig. Met onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van water en sanitair bieden wij hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of uitbreiding van bestaande systemen, wij zorgen voor een efficiënte en betrouwbare installatie. Wij installeren alle soorten waterleidingen op de punten waar u dat wilt zoals in de keuken,  douches, toiletten en water voor de cv-ketel.

Het aanleggen en verleggen van leidingen is een klus waar vakmaschap is vereist. Laat daarom altijd leidingen aanleggen door een erkende installateur. Als erkend installateur zijn wij op de hoogte van alle normen en eisen voor een schone en veilige watervoorziening. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen bij het zakelijk aanleggen van water- en sanitaire voorzieningen. Samen zorgen we voor een optimale en probleemloze werkomgeving!

Heeft u vragen?

Teamleden

Teake Damstra

Commercieel Directeur
Telefoon:
E-mailadres:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.