Storing? 0800 3 234 234

Dokkum

Op zoek naar een installatiebedrijf in Dokkum? Damstra Installatietechnieken is een betrouwbaar installatiebedrijf met jarenlange ervaring waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Installatiebedrijf met ruime ervaring en expertise in Dokkum

Koninklijke Damstra Installatietechnieken is in alle onderdelen van de installatietechniek een specialist. Voor al uw installatie werkzaamheden in Dokkum en omgeving is Damstra een juiste keuze. Door de jarenlange ervaring en know-how is Koninklijke Damstra uitgegroeid tot het installatiebedrijf dat het nu is. Het gaat bij ons niet alleen om de kwaliteit (vanzelfsprekend), maar ook om innovatief meedenken voor o.a. energiebesparing. Nauw overleg en de zekerheid voor u, de klant.

Duurzame oplossingen in Dokkum

Damstra is een voorloper op het gebied van duurzame oplossingen. Al sinds de jaren negentig wordt er gewerkt met warmtepompen door deze toe te passen en te ontwikkelen. Daarnaast zijn wij ook gekwalificeerd in het plaatsen van zonnepanelen, het voorzien van LED-verlichting, het plaatsen van grijswatersystemen en natuurlijk zonneboilers. Alles wat u nodig heeft op het gebied van duurzame energie. Wij doen het.

Vraag naar de vele mogelijkheden op het gebied van duurzame techniek!

Logistieke benodigdheden in Dokkum en omgeving

Om het proces compleet te maken, werken wij met ons eigen transport. Door dit in eigen handen te nemen als installatiebedrijf, zijn wij flexibeler en sneller op locatie in Dokkum en omgeving. Ook is onze logistieke tak beschikbaar voor derden. Voor speciaal en op maat gemaakt transport hebben wij ook de oplossing. Voorzien van de benodigde materialen en ondersteund door alle ontheffingen die vereist zijn. Wij zorgen ervoor. Naast het regelen van de logistiek zorgen wij ook voor de montage en demontage van de grote stellages en installaties. Het staat niet alleen, het werkt.

Renovatie

Op het moment is een renovatie een goed alternatief voor nieuwbouw. Door de ruime ervaring zijn wij het installatiebedrijf voor uw renovatie. Het is voor ons dan ook geen probleem wanneer uw pand bewoond of in gebruik is tijdens de werkzaamheden. Wij streven naar een zo efficiënt mogelijke planning om u zo kort mogelijk tot last te zijn.

Service en onderhoud

Voor service en onderhoud bent u bij ons ook op het juiste adres. Dankzij de servicetak WTRD Techno Service leveren wij de inbedrijfsstelling, service en onderhoud dat u nodig heeft. De servicemonteurs zijn ervaren en deskundig op vereiste werkgebied.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen in Dokkum en omstreken? We laten het u graag zien!

Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek