Projecten

Nieuw MRV-systeem voor Tandartspraktijk De Witte Heren

Een week voor de voorjaarsvakantie zijn we in Bolsward gestart met de installatie van een nieuw MRV-systeem van Haier. In overleg met de gebruiker, een tandartspraktijk met 5 behandelkamers, hebben we besloten om de werkzaamheden tijdens de vakantieperiode in de kantoren en behandelkamers uit te voeren. Een grondige en zorgvuldige voorbereiding ging hieraan vooraf. De week voor de vakantie hebben we op zolder de volledige infrastructuur aangebracht voor het afgiftesysteem.

Tijdens de vakantieperiode hebben we, op basis van een gedetailleerde dagplanning en in samenwerking met Plafondbedrijf Fryslân, de praktijk stapsgewijs aangepakt. Plafondbedrijf Fryslân demonteerde de plafonds, waarna ons team de installaties verwijderde. Vervolgens zorgde een ander team voor de montage van de nieuwe installatie, waarna Plafondbedrijf Fryslân de plafonds weer sloot met een nieuw rasterwerk en plafond.

De deadline was vrijdag om 15.00 uur en die hebben we gehaald. Een welverdiende pluim voor de monteurs en onderaannemers hier!

Projecten