Projecten

Nieuwbouw woningen In de Luwte Drachten

In Drachten verzorgen wij het E- en W-installatiewerk voor 31 nieuwbouw woningen bij project In de Luwte. Deze woningen worden gefaseerd opgeleverd. De woningen worden gebouwd door Bouwbedrijf Lont en zijn een mix van huur- en koopwoningen. In totaal zullen er 31 duurzame en gasloze woningen worden gebouwd.

De woningen worden door ons voorzien van vloerverwarming die draaien op warmtepompen. Elke woning heeft zijn eigen warmtepomp. Ook verzorgen wij het sanitair bij deze woningen en zorgen wij dat de meterkast netjes is geïnstalleerd.

Projecten

Gefaseerd opleveren

De woningen worden gefaseerd opgeleverd. De eerste 10 woningen zijn opgeleverd en de verwachting is dat in 2025 alles is opgeleverd.

In opdracht aanvulling van 17 nieuwbouw woningen In de Luwte in Drachten

Het bestaande project 13+4 nieuw te bouwen woningen in Drachten is aangevuld met nog 13 woningen. In totaal zullen wij het E- en W-installatiewerk verzorgen van 30 woningen. De verwachting is dat alles begin 2025 wordt opgeleverd.

projecten

Feestelijk start bouw 31 woningen In de Luwte in Drachten

Op 1 december 2022 heeft wethouder Robin Hartogh Heys van de Lier op symbolische wijze het startsein gegeven voor de bouw van fase 3A/3B in het project In de Luwte I aan de Drachtstervaart. Het gaat om 10 huur- en 21 koopwoningen: rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Toekomstige bewoners van de koopwoningen proostten met elkaar op een mooie toekomst aan de Drachtstervaart.