Storing? 0800 3 234 234

Zonnepanelen in Groningen

Met zonnepanelen investeert u in groene stroom en is kosten besparend. Met zonnepanelen investeert u in schone energie die op de lange termijn meer rendement oplevert. De aanschaf van zonnepanelen is een duurzame investering waarmee u uw elektriciteits rekening omlaag brengt.

 

Neem contact op
 

Damstra Installatietechniek geeft u graag advies over uw investering. Wij berekenen voor u de investering, de opbrengst en de terugverdientijd. Daarnaast beschikken wij over gecertificeerde medewerkers die uw zonnepanelen vakkundig voor u plaatsen.

Zonnepanelen, de voordelenZonnepanelen in landscape modus

 • Uw maandlasten gaan omlaag
 • Teruglevering levert geld op
 • Met zonnepanelen investeert u in duurzame energie
 • U krijgt gratis advies van gecertificeerd personeel

 

Zonnepanelen in Groningen?

Zonnepanelen van 250Wp kunnen in Groningen, na plaatsing en juist afstellen, ongeveer 400kWH schone elektriciteit opwekken per jaar. Dit levert u een besparing op van ongeveer €90,-. Het aantal kWH is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder plaatsing, hellingshoek en oppervlak. Wilt u geadviseerd worden om het maximale uit uw zonnepanelen te halen in Groningen of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten of vraag gratis een offerte aan.

Zonnepanelen = energiebesparing = kostenbesparing

Met de aanschaf van zonnepanelen gaat u niet alleen kosten besparen, maar u gaat ook geld verdienen aan de teruglevering van eigen opgewekte groene stroom aan energieleveranciers. Met een zonnepaneel bespaart u al geld op uw energierekening. Uw besparing zal hoger uitvallen als u meerdere zonnepanelen laat plaatsen. De groene energie die u opwekt met uw zonnepanelen maar zelf niet verbruikt levert u terug aan energieleveranciers waardoor u nog meer geld terug verdiend.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2021 Koninklijke Damstra Installatietechniek