Verhalen

Thea, de vriendelijke stem van de klantenservice van Damstra Duurzaam

Bij Damstra Duurzaam hechten we niet alleen waarde aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten, maar ook aan het bieden van een uitstekende klantenservice. Thea, één van de betrokken medewerkers van ons klantenserviceteam, vertelt ons meer over haar rol en wat haar werk zo bijzonder maakt.

Klantenservice is zoveel meer dan bellen

Thea’s functie bij Damstra Duurzaam is heel afwisselend en omvat veel verantwoordelijkheden. Ze is niet alleen betrokken bij de eerstelijns klantenservice, waar ze het eerste aanspreekpunt is voor klanten, maar voert ook administratieve taken uit zoals het bijhouden van het klantenregistratiesysteem, het aanmaken van werkbonnen en de facturatie.

Daarnaast is Thea verantwoordelijk voor het contractbeheer en diverse secretariële werkzaamheden, waaronder het voorbereiden van vergaderingen en het beheren van de agenda. Ook helpt ze mee op de planning. ‘’Geen dag is hetzelfde zoals je merkt, de veelzijdigheid van mijn taken zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga,’’ vertelt Thea.

Verhalen

Klanten willen zich gehoord en gewaardeerd voelen

Eén van de dingen die Thea het meest voldoening geeft, is de positieve feedback van klanten. “Ik heb al een paar keer te horen gekregen dat klanten niet hadden verwacht dat ik zo snel zou terugbellen,” zegt Thea. Voor Thea is dit een bevestiging dat haar inspanningen worden gewaardeerd en dat ze echt een verschil kan maken in de klantervaring.

Thea benadrukt dat goed luisteren heel erg belangrijk is. Zo voelen klanten zich gehoord en gewaardeerd. Ze vindt het belangrijk om te verduidelijken en te herhalen wat er gezegd is om misverstanden te voorkomen. En als een klant wat opstandig is, toont ze begrip en werkt ze samen met de klant aan een passende oplossing.

Trots op het bedrijf en de dienstverlening

Thea is ervan overtuigd dat de sleutel tot goede klantenservice ligt in het nakomen van afspraken. “Als je hebt aangegeven om vandaag terug te koppelen, moet je dat ook doen,” legt ze uit. Zelfs als het meer tijd kost, is het belangrijk om contact op te nemen en eerlijk aan te geven dat het wat langer duurt. Eerlijkheid en openheid vormen de basis voor een goede klantrelatie.

Wat de klantenservice van Damstra Duurzaam volgens Thea onderscheidt van andere bedrijven, is de positieve houding en het geduld dat het team heeft ten opzichte van klanten. “We streven ernaar om het hoogst haalbare resultaat voor de klant te bereiken,” zegt ze. ‘’Deze toewijding aan klanttevredenheid is wat Damstra Duurzaam echt uniek maakt.’’

Aarzel nooit om vragen te stellen

Thea merkt soms dat mensen bang zijn om een vraag te stellen. “Schroom nooit om te bellen, geen vraag is te gek. We zijn er om mensen te helpen,’’ zegt Thea. Dankzij medewerkers zoals Thea kunnen we bij Damstra Duurzaam iedere dag het verschil maken voor onze klanten!

Verhalen