Storing? 0800 3 234 234

Zienn te Leeuwarden

Van Wijnen Noord verzorgt de nieuwbouw van de Zorgopvang voor Zienn in het Pormargegebied te Leeuwarden. In totaal krijgt het nieuwbouwcomplex 52 verblijfplaatsen inclusief facilitaire voorzieningen. De entree bevindt zich in een van de lokalen van de voormalige Buitenschool, als herinnering aan dit bijzondere complex.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden krijgt energieneutraal pand

De nieuwe Zorgopvang wordt een energieneutraal pand, zo is de bedoeling. Er wordt dus duurzaam gebouwd.. In het pand komen 6 groepen met ieder 8 à 9 bewoners. Zij hebben een eigen zit-/slaapkamer met natte cel en keukenblokje. Per groep is er een gezamenlijke huiskamer, onder meer om samen te koken en te eten.

Alle W-technische installaties door Koninklijke Damstra Installatietechniek

Het gehele werk omvat voor Koninklijke Damstra alle W-technische installaties  van het complex. De werkzaamheden worden uitgevoerd als co partner, de E installaties worden uitgevoerd door co partner Lodema Elektrotechniek.

De volgende installaties zullen door ons worden gerealiseerd: riolering, sanitair, water, gas en  cv-installatie met cv-ketel, ventilatie en luchtbehandeling.

Opdrachtgever: Zienn
Architect: TWA Architecten
Technisch adviseur: Technion
Bouwkundig aannemer: Van Wijnen noord
Looptijd: maart 2014 t/m juli 2014

Meer van ons werk in Leeuwarden

We zijn ook voor andere bedrijven en instellingen in Leeuwarden actief. Zo hebben we de volledige werktuigbouwkundige installatie van A tot Z aan het Harmoniekwartier gerealiseerd. Het Harmoniekwartier gaat de nieuwe thuisbasis vormen voor alles wat met pop- en jongerencultuur te maken heeft.

Voor een VSO school en voor de studentenhuisvesting op de Kenniscampus in Leeuwarden hebben we technische installaties als gas, water, sanitair en verwarming geleverd.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

Damstra Installatietechniek
Al meer dan 100 jaar
ervaring
Gekwalificeerd personeel
en goedgekeurde materialen
Voorloper op het gebied
van duurzaamheid
24 uurs Storingsdienst
bel gratis 0800 3 234 234
© 2020 Koninklijke Damstra Installatietechniek