Projecten

1.176 zonnepanelen voor Hellema Hallum

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Daarom is Hellema altijd in beweging op het gebied van het verduurzamen van grondstoffen, transport én verpakkingen. Zo maken ze gebruik van duurzame grondstoffen en gebruiken ze kartonnen verpakkingen.

Het plaatsen van zonnepanelen maakt ze net weer een stukje duurzamer. In 2020 heeft Hellema 740 zonnepanelen door ons laten installeren en dit jaar in mei hebben wij nogmaals 1.176 zonnepanelen geplaatst.

In totaal beschikt Hellema nu over 1.916 zonnepanelen die jaarlijks 626.260 kWh opwekken. Dit staat gelijk aan 208 huishoudens en een besparing van 225.453 kg CO2. Hiermee bespaart de fabriek aanzienlijk op hun energierekening en rollen de koekjes een stuk groener van de band.

Projecten

Uitbreiding zonnepark

De 1.176 zonnepanelen hebben wij geplaatst op dak van het nieuwe Warehouse van Hellema Hallum. Deze zorgen voor een besparing van 152.409 kg CO2. Doordat we 928 zonnepanelen in oost-west opstelling en 248 zonnepanelen in zuid opstelling hebben geplaatst, heeft de fabriek de gehele dag de maximale stroomopwekking.

De nieuwe zonnepanelen hebben elk een vermogen van 360Wp en zijn aangesloten op 3 stuks Huawei 100KTL omvormers.

Dronebeelden

Projecten
Proejcten

Hijsen materialen nieuwe Warehouse Hellema Hallum

Vorige week hebben wij het nieuwe Warehouse van Hellema BV al voorzien van alle materialen, zodat wij deze week konden starten met het plaatsen van 1.176 zonnepanelen. Wederom een mooi project welke wij voor Hellema mogen gaan uitvoeren.

Projecten