Nieuws

Kom naar de meeloopdag op donderdag 14 maart van de opleiding Technicus Smart Energy

Op donderdag 14 maart vindt de meeloopdag van de opleiding Technicus Smart Energy plaats. Deze mbo-opleiding van Firda is ontwikkeld voor jongeren in samenwerking met 12 installatiebedrijven uit Friesland. Met deze opleiding willen zij jongeren een startpositie geven in de wereld van duurzame energie.

Koninklijke Damstra is 1 van de installatiebedrijven die hierbij is aangesloten. Tijdens de vorige meeloop dag in februari is een aangesloten installatiebedrijf bezocht, maar ook het Cambuur stadion in aanbouw. Benieuwd wat ze deze keer organiseren? Kijk op: https://www.technicus-smart-energy.nl/meeloopdag-bij-firda/ en meld je aan!

Sinds 2019 is TSE een samenwerking tussen Firda, Bouma Technisch Installatiebedrijf, Koninklijke Damstra Installatietechniek, DonkerVeenstra, DRS Installatietechniek BV, Equans, Ewald Installatiebedrijf BV, ITBB, P. de Vries Installatietechnieken BV, Pranger Rosier Installaties, Sijperda-Hardy BV Adviesbureau, SPIE en Van der Weerd Installatietechniek.

 

Nieuws

Opleiding Technicus Smart Energy

In 4 jaar worden de leerlingen opgeleid in installatietechniek, elektrotechniek, ICT en duurzame technologie├źn. Het gaat om een BOL-studie op niveau 4. Dat betekent dat je 4 dagen naar school gaat en 1 dag op stage. Na het afronden van de opleiding hebben de leerlingen een uitstekende startpositie in de wereld van duurzame energie.

Nieuws