Nieuws

Feestelijke start van de bouw woon-zorgcomplex "De Nieuwe Stelp" Ameland

Maandag 8 mei 2023 is het bouwbord onthuld door wethouder Piet IJnsen en Jan Maarten Nuijens, voorzitter van de raad van bestuur van de KwadrantGroep. Samen met het college van burgemeester en wethouders, raadsleden, ontwikkelaars, bouwer en andere betrokkenen werd de start van de bouw feestelijk gevierd. Vanuit Damstra was commercieel directeur Teake Damstra aanwezig. In opdracht van Bouwgroep Dijkstra Draisma verzorgen wij de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installatie voor de nieuwbouw van woon-zorgcomplex “De Nieuwe Stelp” in Hollum Ameland.

De nieuwbouw wordt gerealiseerd op de locatie van sportcomplex “Ons Hol” in Hollum. In het nieuwe woonzorggebouw komen 44 woningen bestaande uit 32 zelfstandige appartementen en 12 zorgappartementen. De appartementen zijn prikkelarm. Hiernaast komen 4 zorgstudio’s voor kortdurend eerstelijns verblijf. Elk appartement krijgt een eigen tuin of balkon. Een centrale hal wordt de verbinding tussen ‘Ons Hol’ en de Nieuwe Stelp.

De oplevering wordt verwacht in december 2024. Hiervoor werken we samen met onze collega’s van Faber Wijnberg Ameland en Damstra Duurzaam BV.

Projecten