Nieuws

Damstra Service & Onderhoud sluit nieuwe en verlengde onderhoudscontracten

Damstra Service & Onderhoud (DSO) is trots om aan te kondigen dat we een aantal nieuwe onderhoudscontracten hebben gesloten en bestaande contracten hebben verlengd in de zakelijke markt.

Zo hebben we via een aanbesteding 27 apotheken van BENU aan ons klantenbestand kunnen toevoegen. Ook Landal Esonstad, waar we al een aantal jaar onderhoudswerkzaamheden verrichten, heeft ons nu op regiebasis ingeschakeld. Bij Crossroads Groningen mocht Damstra eerder al de installatietechniek plaatsen, maar DSO gaat nu ook het onderhoud ervan doen. Daarnaast gaan we voor 62 woningen van Steeninvest Leeuwarden het onderhoud verrichten.

BV Sport heeft het contract met DSO verlengd voor het onderhoud van onder andere Kalverdijkje, It Gryn en het hoofdkantoor in Leeuwarden. Ook WoonFriesland heeft het onderhoudscontract met DSO verlengd voor nog eens vijf jaar voor het onderhoud van hun woningen.

Hoe komt een zakelijke samenwerking tot stand?

Wanneer we een aanvraag van een zakelijke klant ontvangen, gaan onze contractbeheerders langs op locatie. Zij maken een rapportage van de installaties, waarna ze een offerte voor een onderhoudscontract opstellen. Na akkoord voeren wij het contract in ons systeem, waardoor de monteurs alle informatie digitaal kunnen inzien. In een onderhoudsplanner houden we vervolgens bij wanneer we welke installatie moeten controleren. Ideaal! Wil je meer weten? Ga dan naar https://damstra.nl/service-en-onderhoud/zakelijk/onderhoud/

Natuurlijk bieden we ook particuliere onderhoudscontracten. Die richten zich voornamelijk op het onderhoud van cv-ketels. Meer informatie vind je via https://damstra.nl/service-en-onderhoud/particulier/service-en-onderhoud-abonnement/

 

Vacatures