Storing? 0800 3 234 234

Contract getekend nieuwbouw A.P. van den Berg

Gisteren waren commercieel directeur Teake Damstra en projectleider Robert Vloedgraven aanwezig bij het ondertekenen van het contract voor de nieuwbouw van het kantoor met hallen en werkplaats van A.P. van den Berg in Heerenveen. Voor dit project verzorgen wij de gehele E en W installatie.

Samen met Heeren 3 Architecten, Lont, Meijer & Joustra, A.P. van den Berg en DAK2 vormt Damstra het bouwteam. Door een zorgvuldige formatie van dit bouwteam met partners is een fundering gelegd voor een succesvolle samenwerking en de realisatie van een prachtig nieuwe fabriek en kantoor. Bijzonderheid is dat alle bouwteamleden Friese bedrijven zijn. De start is gelijk na de bouwvak.

AP van den Berg

Familiebedrijf A.P. van den Berg is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen en leveren van hoogstaande oplossingen voor de sondeerindustrie, de van oorsprong Nederlandse technologie voor grondonderzoek ten behoeve van funderingen. De innovaties van A.P. van den Berg vinden hun weg over de hele wereld voor toepassing op land en offshore.

 

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek