Nieuws

ACTIE I Gratis een SolarEdge Home Inline Meter bij aanschaf van een zonnepanelensysteem!

In de maanden december en januari krijgt u nu bij de aanschaf van een zonnepanelensysteem in combinatie met een SolarEdge omvormer tot en met 31 januari 2024 een gratis SolarEdge Home Inline Meter t.w.v. € 500,- (inclusief montage en BTW) cadeau.

Voorwaarden:

  • Deze actie loopt tot en met 31 januari 2024.
  • Deze actie is alleen geldig bij een getekende koopovereenkomst in de periode van 1 december 2023 tot en met 31 januari 2024.
  • Deze actie is alleen geldig bij aanschaf van een zonnepanelensysteem in combinatie met een SolarEdge omvormer.
  • Deze actie is uitsluitend geldig voor systemen vanaf 6 zonnepanelen.
  • Deze actie geldt niet voor systemen waarbij de montage niet door Damstra wordt uitgevoerd.
  • Eén SolarEdge Home Inline Meter per klant.

Profiteer nu van deze exclusieve actie en neem direct contact met ons op via telefoonnummer 📞 088 822 50 50 of per mail 📩 info@damstra-duurzaam.nl.

Nieuws

Wat is een SolarEdge Home Inline Meter?

De SolarEdge Home Inline meter biedt gegevens over de teruglevering, de productie en het directe verbruik van zonne-energie. Hiermee krijgt u volledig inzicht in uw huishoudelijk verbruik en uw verbruiksprofiel, terug te vinden in het SolarEdge Monitoring Platform en de mySolarEdge-app. Dankzij de real-time monitoring van de SolarEdge Home Inline Meter kunt u ongebruikelijke verbruikspatronen herkennen die mogelijk een beperking zijn op uw besparing. Daarmee kunt u het huishoudelijk verbruik verschuiven naar perioden met een overschot aan zonne-energie of naar uren met de laagste elektriciteitstarieven. Daarnaast krijgt u ook inzicht in wanneer het tijd is om uw zonnepanelensysteem uit te breiden of om producten toe te voegen zoals een laadpaal of een batterij, waarmee u de overtollige zonne-energie beter kunt benutten.