Storing? 0800 3 234 234

Duurzaam wonen

Klanderij Leeuwarden

 

 

Samen met een select aantal regionale bouwbedrijven hebben wij de handen ineen geslagen onder de naam DuurzaamWonen.nl. Het samenwerkingsverband is begin 2015 gestart in Noord Nederland . Per provincie kan een beperkt aantal bouwbedrijven en installateurs deelnemen. Vanaf januari 2016 is het samenwerkingsverband gefaseerd uitgerold in de rest van Nederland.

Inhoud geven aan duurzaamheid
Voor  ons is het een bewuste keuze om ons aan te sluiten bij het samenwerkingsverband. Teake Damstra geeft aan: “Naast het verkrijgen van bouwvolume hebben wij de intrinsieke wens om meer inhoud te geven aan duurzaamheid. Een groot bijkomend voordeel van het samenwerkingsverband is de uitgekiende marketingformule, die verschillende activiteiten in de vastgoedketen bij elkaar brengt en regisseert. De producten en diensten worden gezamenlijk ontwikkeld en door DuurzaamWonen.nl gepromoot en verkocht. Feitelijk is DuurzaamWonen.nl onze marketing- verkoop- en ontwikkelafdeling. Daarnaast worden wij desgewenst ook ondersteund op het gebied van organisatieontwikkeling. Dit alles wordt uitdrukkelijk gekoppeld aan de kernwaarden duurzaamheid, innovatie, de mens en maatschappelijke betrokkenheid. Kortom, het doel van het samenwerkingsverband is om duurzaamheid veel breder aan te vliegen dan alleen het bouwen van energiezuinige woningen en projecten.”

Particuliere en zakelijke markt
Het samenwerkingsverband DuurzaamWonen.nl richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Voor de particuliere markt ontwikkelt en verkoopt DuurzaamWonen.nl een eigen woninglijn. Bij de ontwikkeling van deze woninglijn, zijn de aangesloten bouwbedrijven ook nauw betrokken geweest. Daarnaast wordt er in 2016 een bouwkundige- en installatietechnische onderhoudsdienst aangeboden. Voor de zakelijke markt verzorgt Duurzaamwonen.nl namens de bouwbedrijven de projectontwikkeling, de verkoop of verhuur en het beheer van vastgoed. Voor de funding heeft het samenwerkingsverband afspraken gemaakt met particuliere vastgoedbeleggers en -financiers.

Synergie door kennis te delen
Teake Damstra licht toe: “Alle aangesloten bedrijven zijn bereid om kennis met elkaar te delen. Dat kan omdat men over het algemeen niet in elkaars werkgebied zit, waardoor het meteen al synergie oplevert. Ook reeds ontwikkelde diensten of innovaties, kunnen door de aangesloten bouwers ingebracht worden om vervolgens gezamenlijk op de markt te brengen. De open werkwijze maakt dat we sneller kunnen schakelen, faalkosten laag blijven en iedereen een goed rendement kan halen.”

        

Wilt u ook duurzaam wonen?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Ja, ik wil meer weten over duurzaam wonen! Pieter Harm Sipma Duurzaam 0511 42 45 00

Damstra Installatietechniek
Al meer dan 100 jaar
ervaring
Gekwalificeerd personeel
en goedgekeurde materialen
Voorloper op het gebied
van duurzaamheid
24 uurs Storingsdienst
bel gratis 0800 3 234 234
© 2020 Koninklijke Damstra Installatietechniek