Storing? 0800 3 234 234

Regeltechniek

De afdeling regeltechniek van Damstra service en onderhoud is een dienstverlenende projectorganisatie voor het realiseren van regeltechnische projecten in de utiliteit en waterbehandeling.  Eindgebruikers en installatie bedrijven kiezen voor Damstra, omdat wij in staat zijn totaaloplossingen te bieden op het gebied van regeltechniek en gebouw beheersystemen.

Het regelsysteem is het hart van elke installatie, het spreekt dan ook voor zich dat wij deskundige engineers inzetten met ruime ervaring. De medewerkers van de afdeling regeltechniek hebben goede kennis van het ontwerpen en programmeren van alle bekende gebouw beheersystemen.

Webbased systemen

Damstra heeft ook veel ervaring met webbased systemen, zoals het KNX-systeem. Met het KNX-systeem kunnen de installaties in de gebouwen met een druk op de knop, en eventueel op afstand,  worden beheerd en gecontroleerd. Dit resulteert in een verhoogde flexibiliteit, veiligheid, economische efficiëntie en gebruiksgemak.

Ook voor storing management, software beheer en onderhoud van bestaande regeltechniek en gebouw beheersystemen kunt u bij Damstra terecht.

Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek