Storing? 0800 3 234 234

Particulier

Installatietechniek bij u thuis

Bij ons kunt u ook terecht voor de kleine klussen. Wij installeren graag voor u de in de woning voorkomende onderdelen. Wij hebben speciale afdelingen voor deze werkzaamheden en kunnen daardoor zeer snel bij u aan de gang. Wij hebben de beschikking over een landelijk netwerk van badkamer showrooms, ideaal voor het uitzoeken van uw badkamer. Wij regelen samen met de leverancier alles van A tot Z.

Damstra maakt geen onderscheid tussen kleine klussen en grote projecten. Bij ons is de klant echt koning! Daarom Koninklijke Damstra Installatietechniek BV.

 

Energie Prestatie Advies

U kunt Damstra ook inschakelen voor en EPA (Energie Prestatie Advies). Een gecertificeerde adviseur brengt de energievriendelijkheid van u woning in kaart. Op deze manier weet u ongeveer wat de energiekosten van een woning zullen zijn. EPA is een advies van een gecertificeerde adviseur over efficiënter energieverbruik van een woning.

In een EPA-Rapport worden bijvoorbeeld maatregelen als dubbelglas, hoogrendementsketels of spouwisolatie aangeraden. Daarbij wordt op een rijtje gezet wat die maatregelen kosten, wat ze besparen aan gas en elektra en in hoeveel tijd de investeringen kunnen worden terugverdiend.

EPA aanvragen?

Laat ons op een rijtje zetten wat de maatregelen kosten, wat ze besparen en in hoeveel tijd de investering terugverdiend kan worden

1448 Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek