Storing? 0800 3 234 234

Kantoren en overheid

Specialist in adviseren, installeren en onderhouden

Een gezond binnenklimaat is erg belangrijk voor de gezondheid en verhoogt de productiviteit van de medewerkers. De juiste verwarming, luchtbehandeling en verlichting is cruciaal voor een goede werkplek. Maar ook communicatie- en datanetwerken, ontruiming, brandmelding en beveiliging zijn erg belangrijk. Damstra heeft voor al deze disciplines specialisten in dienst die adviseren, installeren en onderhouden.

Bespaar met duurzame installatietechniek

Door het toepassen van zonnepanelen, warmtepompen en andere duurzame technieken blijven de exploitatie kosten erg laag. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Voor het renoveren van kantoren bent u bij ons op het juiste adres. Wij renoveren leegstaande kantoren maar ook kantoorgebouwen die nog volop in bedrijf zijn, en dit terwijl de medewerkers minimaal last hebben van de renovatie.

Een belangrijke klant van ons is de overheid. Op het moment zijn we druk bezig met het verduurzamen van diverse gebouwen bij defensie, politie, gemeente en provincie. Deze gebouwen worden voorzien van LED verlichting en zonnepanelen. Ook worden de ontruimings- en brandmeldinstallaties aangepakt, zodat de medewerkers een gezonde en veilige werkplek hebben.

Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek