Storing? 0800 3 234 234

Zwembad Vitaloo Bolsward

Zin in een verfrissende duik? Wij hebben onlangs de verwarmingsinstallatie, luchtbehandelingskasten vervangen en de tapwater installatie aangepast  in zwembad  Vitaloo te Bolsward.

Installatie luchtbehandelingskast zwembad

Op basis van het badoppervlak, watertemperatuur,  luchttemperatuur, luchtvochtigheid en de activiteiten in het bad is de juiste luchtbehandelingskast geselecteerd.  Hierdoor is de luchtkwaliteit van het zwembad geoptimaliseerd.
De juiste luchtvochtigheid is niet alleen een voorwaarde voor een gezond binnenklimaat. Ook het gebouw lijdt wanneer het vocht niet voortdurend wordt afgevoerd.  De luchtbehandelingskast zorgt voor reductie en de regulering van de luchtvochtigheid om schade aan het gebouw voor te zijn.

Verwarmingsinstallatie zwembad

Om de ideale watertemperatuur in het zwembad te creëren is de huidige ketel vervangen door een Remeha cascade opstelling. Hierdoor is het zwembad  het hele jaar op de juiste temperatuur.  Met de installatie van een extra ketel is de warm tapwater voorziening gewaarborgd. Zo wordt er voor gezorgd dat de douches continue een fijne temperatuur hebben.

Regeltechniek zwembad

Door de regeltechniek juist in te regelen hebben wij gezorgd voor een  energiebesparing en een effectieve beheersing van het zwembadklimaat.

Waterzuivering zwembad

Wij hebben de waterzuiveringsinstallatie dusdanig aangepast dat de  filters van het zwembad automatisch worden gespoeld.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek