Storing? 0800 3 234 234

Warmtepomp & vloerverwarming Veenwouden

De prachtige woning van de familie Molenaar uit Veenwouden hebben wij onlangs mogen voorzien van twee energiezuinige oplossingen. Een uniek warmtepompsysteem en vloerverwarming. Zo is de familie het gehele jaar door verzekerd van een aangenaam binnenklimaat!

lucht warmte pomp & vloerverwarming

De oude gasketel hebben wij vervangen door een lucht warmte pomp van Samsung . Het unieke van de Samsung warmtepomp is dat zowel water als lucht via direct expansie verwarmd en afgekoeld kan worden.  De woning wordt hiermee snel en efficiënt op de gewenste temperatuur gebracht.
Zo heeft de familie Molenaar dus het hele jaar door de gewenste temperatuur in de woning en voldoende warm kraanwater zonder verbruik van gas.

Zonnepanelen & warmtepomp

Binnenkort gaat de familie Molenaar nog een stapje verder. Door te investeren in zonnepanelen maken ze hun woning bijna energieneutraal. De zonnepanelen dienen daarbij niet alleen voor het dagelijkse gebruik van elektrische apparaten, maar ook voor het elektriciteit verbruik van de Lucht-Warmtepomp.

Meer informatie over een lucht warmte pomp

Wilt u meer weten over dit project of bent u zelf op zoek naar een energiezuinige oplossing met een hoog rendement?  Neem dan eens contact met ons op.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek