Storing? 0800 3 234 234

LED-verlichting

LED-verlichting is sinds een aantal jaar sterk in opkomst omdat het vele voordelen kent ten opzichte van traditionele verlichting; o.a. minder warmte, milieuvriendelijk, duurzaam, energiezuinig, lange levensduur en onderhoudsvrij. Een gemiddeld huishouden kan al snel honderden euro’s per jaar besparen wanneer men besluit over te gaan op LED. Voor bedrijven kan de energiebesparing nog verder oplopen. Veel lampen op kantoren en werkruimtes staan de hele dag aan, door LED-verlichting worden deze energiekosten verlaagd.

LED-verlichting bij Bouwgroep Dijkstra Draisma

Afgelopen week hebben wij de gehele werkplaats van Bouwgroep Dijkstra Draisma van LED-verlichting voorzien. In november en december vorig jaar hebben wij in de rest van het pand al ruim 250 LED-panelen geïnstalleerd. Door deze veranderingen bespaart Dijkstra Draisma op jaarbasis meer dan 53.000 kWh op hun energieverbruik.

LED-verlichting; advies op maat

Wij bieden LED-verlichting en aanleg aan voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Door ruime ervaring garanderen wij een soepel verloop naar LED-verlichting. Onze adviseurs willen u graag te woord staan en laten zien wat de investering, opbrengst en terugverdientijd van LED-verlichting is, passend bij uw wensen.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek