Storing? 0800 3 234 234

Installatiewerk & zonnepanelen 32 woningen woningen Sint Annaparochie.

Voor Wonen Noordwest Friesland realiseerden wij samen met Jorritsma Bouw en VMEZ zestien eengezinswoningen en zestien levensloopbestendige woningen in Sint Annaparochie. Wij waren verantwoordelijk voor de werktuigbouwkundige installatie en de zonnepanelen. De volgende technische installaties zijn door ons gerealiseerd: gas, water, sanitair, riolering, HWA-installatie, verwarming, ventilatie, luchtbehandeling en de regelinstallatie.

Design & Build-team
Door goed te luisteren en ons te verplaatsen in situatie en omgeving kon ons Design & Build-team bestaande (Jorritsma Bouw, VMEZ en Damstra Installaties) maatwerk leveren. Uiteraard afgestemd op het programma van eisen. Samen zijn wij tot het winnende ontwerp gekomen. We hebben gekozen voor onderhoudsarme materialen toe te passen.  Het gebruik van deze materialen betekent lage onderhoudskosten.

Duurzaam wonen
De woningen staan aan de Kempenaerstraat tegenover het voormalige stationsgebouw. Het gebouw van de Ulbe van Houten school maakt hier plaats voor een intieme, sfeervolle woonbuurt. De woningen staan voor comfortabel, duurzaam wonen, zowel vanuit maatschappelijke betrokkenheid als met een toekomstgerichte visie. Al met al een pand voor de volgende generatie!

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek