Storing? 0800 3 234 234

Harmoniekwartier Leeuwarden

Het Harmoniekwartier in Leeuwarden wordt de thuisbasis voor alles wat met pop- en jongerencultuur te maken heeft. Een cultureel hart van Leeuwarden waar horeca, kunst en cultuur samenkomen. Een onderdeel van dit plan is het nieuw te bouwen poppodium dat invulling zal geven aan de Leeuwarder popcultuur en onderdak biedt aan de opleiding voor podiumkunsten van het Friesland College en enkele culturele instellingen waaronder het Poppodium.

Werktuigbouwkundige installatie van A tot Z aan Harmoniekwartier Leeuwarden

De nieuwbouw omvat globaal een drietal zalen (groot, klein en café) met bijbehorende onderwijsruimten en kantoren. Op de beoogde locatie aan het Harmoniekwartier staan diverse panden waarbij de gevels mogelijk, vanuit historische perspectief, kunnen worden geconserveerd/geïntegreerd in het nieuwe ontwerp. De ontwikkelingen in het Harmoniekwartier passen goed binnen de ambities van de gemeente Leeuwarden voor Beste Binnenstad 2015 en Culturele Hoofdstad van Europa in 2018.

Koninklijke Damstra Installatietechniek is bij dit project betrokken voor het realiseren van de werktuigbouwkundige installatie van A tot Z.

harmoniekwartier-leeuwarden-5

Projectgegevens

Opdrachtgever: Gemeente Leeuwarden
Architect: DP6 en 3TO
Technisch adviseur: Adviesbureau Deerns
Bouwkundig aannemer: Hegeman Plus Nijverdal
Looptijd: 2014 / 2015
Vloeroppervlakte: 4.000 m2

 

Meer van ons werk in Leeuwarden

Naast het Harmoniekwartier hebben we in Leeuwarden ook gewerkt aan de studentenhuisvesting op de Kenniscampus, de technische installatie verzorgd voor zorgopvang Zienn in het Pormargegebied en waren we ook de technisch adviseur voor het Medisch Centrum de Knoop.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek