Storing? 0800 3 234 234

130 zonnepanelen in Delfstrahuizen

Op een woonboerderij in Delfstrahuizen hebben wij 130 zwarte zonnepanelen geplaatst.  Het schuine dak van het bijgebouw is voorzien van 90 zonnepanelen. De andere 40 zonnepanelen hebben wij geïnstalleerd op de woonboerderij. Met gemiddeld 850 zonne-uren in Nederland wekt het systeem circa 36.000kWh per jaar op!

Elegante zonnepanelen

De zwarte LG solar 300Wp zonnepanelen bestaan uit een  zwart geanodiseerd frame. Door het gebruik van dunnere draden lijkt het alsof de modules helemaal zwart zijn, ook van een afstand. Deze zonnepanelen zijn speciaal doordat ze aan beide zeiden van het paneel energie kunnen opwekken

Monitoring zonnepanelen

Het gehele systeem is uitgevoerd met Solar Edge. Dit betekent volledige zichtbaarheid in de werking van elk paneel dankzij monitoring op paneelniveau.

Uw eigen zonnepanelen

Met het oog op de voortdurend stijgende energieprijzen en energiebelastingen wordt de terugverdientijd van zonnepanelen steeds korter. Moderne zonnepanelen kunnen zich al binnen 8 jaar terugverdienen en hebben een levensduur van meer dan 25 jaar. Het aanschaffen van uw eigen zonnepanelen is daarmee dus een interessante investering. Wilt u meer weten over dit project of wilt u meer weten over zonnepanelen? Neem dan gerust eens contact met ons op!

 

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek