Storing? 0800 3 234 234

Zes gecertificeerd LK lassers

Op de valreep voor het nieuwe jaar hebben we iets te vieren. Vandaag zijn zes van onze  medewerkers gecertificeerd als LK lassers. Onder toezicht van een deskundige hebben ze een proeflas gemaakt. Deze is vervolgens destructief als niet-destructief  (NDO) getest door een expert. We zijn er erg trots op Johan, Gerrit, Teake, Jenze, Erwin en Rolf die het certificaat hebben gehaald!

In tegenstelling tot een diploma is het Certificaat aan een tijdslimiet gekoppeld aangezien het niet vanzelfsprekend is dat een lasser die nú iets kan lassen, dit over een jaar ook nog kan! Op een stempellijst moeten onze mannen elk half jaar aantonen dat ze  nog aan de gestelde normen van de lasmethodekwalificatie voldoen.

Lasmethodekwalificatie
Het vak lastechniek is voortdurend in beweging. Dat kan zijn omdat er normen of regelgeving zijn gewijzigd, moderne lastechnieken zijn ingevoerd of hogere eisen worden gesteld aan uw handvaardigheid. Naast dat onze monteurs gekwalificeerd zijn, is ons bedrijf zelf ook in het bezit van een lasmethodekwalificatie (LMK). Dit is een bedrijfsgebonden kwalificatie.

Wat betekent het LMK en LK certificaat voor u als klant?
Door te kiezen voor onderneming die LMK en LK gecertifieerd is betekent dat u kiest voor een bedrijf met jarenlange ervaring en vakmanschap in combinatie met de modernste apparatuur en de beste technieken. Dit zorgt ervoor dat wij de lasprocessen met uiterste precisie uit kunnen voeren

 

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek