Storing? 0800 3 234 234

Zaterdag 29 februari Technics4u open dag

Zaterdag 29 februari a.s. doen wij mee aan de open dag route van Technics4u. Technics4U is een project voor leerlingen uit het basisonderwijs (groep 7), leerkrachten en ouders. Het project bestaat uit een techniekmanifestatie voor basisschoolleerlingen en bedrijfsbezoeken voor leerlingen, ouders en leerkrachten. Doelstelling is hen te enthousiasmeren voor techniek.

Op ons terrein in Driesum hebben wij deze dag de OTIB Technobiel gereserveerd. De Technobiel is een mobiele experimenteerruimte waarin leerlingen, die voor de keuze van vervolgonderwijs staan, op allerlei manieren van techniek kunnen proeven. Het is bedoeld om de leerlingen te laten zien dat ze dagelijks in aanraking komen met elektro- en installatietechniek. De Technobiel bestaat uit twee verdiepingen. De technische experimenten zijn zoveel mogelijk afgestemd op de bestemde doelgroep zodat de techniek goed aansluit in hun belevingswereld.

Altijd al eens een 3d printer aan het werk willen zien, willen leren hoe een transportband werkt, hoe je een vliegtuig kan laten vliegen door er met infraroodlicht op te schijnen of hoe je een cv storing kan oplossen met de Augmented Reality?

Kom dan zaterdag 29 februari langs. De open dag is van 10:00 tot 14:00 uur, Kolkensloane 4 te Driezum.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek