Storing? 0800 3 234 234

Wij zijn er weer!

Sinds begin van deze dag zijn we als Damstra-bedrijven weer volop operationeel. Onze ICT-dienstverlener Accent heeft alle systemen weer open kunnen zetten en er zijn geen gegevens verloren gegaan. Gelukkig maar. Er is hard gewerkt bij Accent en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. In de Leeuwarder Courant is gesuggereerd dat wij ontevreden zouden zijn over Accent, maar dat is pertinent onwaar. Wij vinden het bijzonder lovenswaardig hoe zij met de situatie zijn omgegaan. Voortdurend informeren over de voortgang en goed bereikbaar zijn voor vragen. En zo hoort het ook.

Verder hebben wij vele hartverwarmende reacties van klanten en collega-ondernemers mogen ontvangen tijdens deze data-lock down. Ook concrete hulp is ons aangeboden om deze onzekere tijd door te kunnen komen. Je merkt dan dat je als bedrijf er niet altijd alleen voor staat! Verder hebben onze klanten massaal op onze oproep gereageerd om hun afspraken door te geven en dat is van groot belang geweest in de continuïteit van ons werk.

Voor dit alles hartelijk bedankt. Het heeft ons enorm gesterkt. Wij hopen het overigens nooit meer mee te hoeven maken. We gaan weer over tot de orde van de dag.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek