Storing? 0800 3 234 234

Dag van de duurzaamheid

Vrijdag 9 oktober doen wij mee aan de dag van de duurzaamheid. Door heel Nederland vinden deze dag duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Zo laten we zien hoe duurzaamheid past in ons dagelijks leven.

Uit landelijk onderzoek blijkt dat juist voor technische beroepen een goed toekomstperspectief is. Voor de continuïteit van veel bedrijven in de regio is het belangrijk dat wij samen met het basis- en het voortgezet onderwijs in de regio kinderen en jongeren zo vroeg mogelijk in aanraking laten komen met techniek. Wij zijn dan ook lid van de Gouden Driehoek. Dit is een netwerk van ondernemers, onderwijs en overheid in Noordoost-Fryslân die techniek onder de aandacht brengt van jongeren.

Wij ontvangen tijdens de dag van de duurzaamheid twee groepen van MAVO de Saad uit Damwoude. Om deze leerlingen kennis te laten maken met de branche krijgen ze een rondleiding door ons pand. Daarnaast gaan wij een educatief bordspel met de leerlingen spelen. Dit educatieve spel is speciaal door OTIB ontwikkeld.

 

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek