Storing? 0800 3 234 234

Vernieuwbouw Thialf van start

Vandaag wordt het officiële startsein voor de vernieuwbouw Thialf in Heerenveen gegeven. In de komende maanden wordt om het huidige complex heen het ‘nieuwe’ Thialf gebouwd. Ook krijgt het stadion een nieuwe ijsvloer en technische installaties.

Vernieuwbouw Thialf

Vernieuwbouw Thialf; Thialf blijft Thialf

Uiteindelijk moet er een schaatsbaan van topkwaliteit ontstaan, met een ijsbaan van ‘Olympische klasse’, een trainingshal en aanvullende faciliteiten voor de sporters, het publiek en de media. De filosofie achter het ontwerp van Zwarts & Jansma Architecten luidt ‘alles rond het ijs’, waarbij alle functies letterlijk rond de ijsbaan zijn gegroepeerd.

Dankzij de glazen gevel rond de vierhonderd meter lange ijsbaan is er vanuit alle ruimten zicht op dit hoofdonderdeel van Thialf, waardoor topsport letterlijk centraal staat en interactie wordt gestimuleerd. In het compact ontworpen stadion worden verder een sporterslounge, kantoorruimtes, een laboratorium en ruimtes voor artsen, fysiotherapie en massage gerealiseerd.

Onder andere water-installatie, sanitair en brandbestrijding-installatie

In opdracht van Warmtebouw Utrecht wordt door ons de volgende technische installaties geleverd: water-installatie, sanitair, vuilwater-installatie, hemelwater-installatie en brandbestrijding-installatie.

Het nieuwe Thialf Heerenveen; een project waar we als bedrijf zeer trots op zijn! Meer informatie op: damstra.nl/projecten/thialf-heerenveen/ 

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek