Storing? 0800 3 234 234

Trotse sponsor Admiraliteitsdagen Dokkum

Dokkum had vroeger een open verbinding met de Waddenzee en was daardoor een belangrijke handelsstad. De allereerste Admiraliteit van Friesland werd in 1598 in Dokkum gevestigd en werd daarmee de eerste Friese Admiraliteitsstad. De admiraliteit zorgde voor de beveiliging van de scheepsvaart en de bescherming van kust van de provincies Friesland en Groningen in oorlogstijd.

Ieder jaar vieren en herdenken we dit mooie stukje Dokkumer geschiedenis tijdens de Admiraliteitsdagen die altijd in september wordt georganiseerd. In de loop der jaren is de Admiraliteitsdagen uitgegroeid tot één van de meest aansprekende en toonaangevende evenementen van Friesland waar meer dan 60.000 bezoekers op afkomen.

Gedurende de dagen worden talloze activiteiten en theatervoorstellingen georganiseerd en vinden er op diverse podia verspreid over de stad muziekoptredens plaats van landelijk en regionaal bekende artiesten. Het Foodtruckfestival maakte vorig jaar voor het eerst onderdeel uit van het evenement en komt dit jaar zeker weer terug. De Admiraliteitsdagen kenmerkt zich door het historische en maritieme karakter en speelt zich af tegen het decor van de oude historische binnenstad van Dokkum.

Wij zijn al jaren op een rij één van de trotse sponsoren van dit fantastische evenement.

trotse sponsor

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek