Storing? 0800 3 234 234

Technics4U, open dag bij Damstra

Zaterdag 16 juni deden wij mee aan Technics4U. Dit is een techniek promotieproject voor leerlingen uit het basisonderwijs (groep 7/8), leerkrachten en ouders. Het project bestaat uit een techniekmanifestatie voor basisschoolleerlingen met aansluitend op zaterdag bedrijfsbezoeken voor leerlingen, hun ouders en leerkrachten. Doelstelling is hen te enthousiasmeren voor techniek!

Achtergrondinformatie

Het initiatief voor Technics4U vindt zijn basis in de lokale samenwerkingsverbanden van de TechNet Kringen. In de TechNet Kringen participeren zowel bedrijven als scholen voor beroepsonderwijs. Eén van de doelen is de bevordering van instroom in de techniek.

In veel regio’s zijn de partners van mening dat techniek reeds in de basisschool onder de aandacht gebracht moet worden. Zij willen zich daarvoor actief inzetten. Technics4U is een activiteit die direct aansluit bij deze wensen. De technische bedrijfstakken, sinds kort verenigd in techniektalent.nu, stimuleren en ondersteunen basisscholen bij het invoeren van techniek en worden techniekcoaches ingezet op basisscholen.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek