Storing? 0800 3 234 234

Teake Damstra 100st lid JNO

JNO heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Het platform binnen VNO-NCW Noord voor jonge ondernemende mensen uit Noord-Nederland mocht haar honderdste lid verwelkomen: Teake Damstra, algemeen directeur van Koninklijke Damstra Installatietechniek in Driezum. Bestuurslid Chris van der Voorn bezocht Damstra om het heuglijke feit te vieren.

Het is niet per se het bereiken van de mijlpaal van honderd leden dat voor JNO aanleiding geeft voor een feestje, als wel het feit dat de vereniging in de afgelopen 18 maanden het ledenaantal heeft verdubbeld. De groeispurt geeft blijk van een grote betrokkenheid. Jonge ondernemende mensen willen niet alleen elkaar ondersteunen bij persoonlijke en professionele ontwikkeling, maar voelen zich ook sterk verbonden met de noordelijke regio.

Professionalisering

In de eerste jaren van haar bestaan was JNO bewust een relatief kleine en bescheiden club. Vorig jaar werd echter het roer omgegooid en onderging de vereniging, onder leiding van voorzitter Keimpe Postema, een grote professionaliseringslag. De nieuwe koers van JNO bleek jonge ondernemers, managers en high potentials in het hele Noorden aan te spreken. Dit heeft niet alleen geresulteerd in een explosieve groei van het ledenaantal, maar ook in enthousiaste inzet van alle leden voor de vereniging.

“Er zijn ontzettend veel nieuwe, waardevolle verbindingen ontstaan,” aldus voorzitter Keimpe Postema. “Deze zijn niet alleen van grote toegevoegde waarde voor de individuele leden en voor JNO, maar ook voor de gehele noordelijke regio.” De mate waarin jonge, ondernemende mensen uit zowel Groningen, Fryslân als Drenthe zich verenigen binnen JNO toont dat bij jonge ondernemers het besef bestaat dat sterke, duurzame verbindingen essentieel zijn voor de regio. En het is immers deze generatie die de toekomst van Noord-Nederland mede bepaalt.

Honderdste lid

Onlangs mocht JNO haar honderdste lid verwelkomen: Teake Damstra, sinds drie jaar algemeen directeur bij Koninklijke Damstra Installatietechniek. Natuurlijk kon JNO dit bijzondere moment niet zomaar voorbij laten gaan en daarom ging bestuurslid Chris van der Voorn met taart én bloemen langs bij het familiebedrijf uit het Friese Driezum. Het was een ontspannen bezoek om verder kennis te maken en nog eens van Teake te horen wat hem heeft doen beslissen aan te sluiten bij JNO. Teake: “Ik vind het belangrijk en zinvol om ervaringen met andere jonge ondernemers te delen. Hoe kijken zij tegen zaken aan? Hebben zij wellicht ook meegemaakt waar ik tegenaan loop? Het is toch anders om dat met andere ondernemers te delen dan met collega’s”.

Foto: bestuurslid Chris van der Voorn (rechts) op bezoek op Teake Damstra

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek