Storing? 0800 3 234 234

Certificering tweede lichting Takomst yn Tûke Technyk

Het vroeg wat creativiteit: praktijkonderwijs met 1,5 meter afstand en strenge hygiëneregels. Maar de zij-instromers van de tweede lichting in het project Takomst yn Tûke Technyk hebben hun certificaat in ontvangst genomen. Zij zijn in acht weken praktisch geschoold op het gebied van basis W-installatietechniek en basis elektrotechniek. Hiermee zijn ze klaargestoomd voor een BBL-traject (werken en leren met salaris) bij één van de deelnemende installatiebedrijven. Pranger-Rosier Installaties, Koninklijke Damstra Installatietechniek BV, Lodema Elektrotechniek bv, ITBB en Van der Weerd Installatietechniek. Wij feliciteren alle deelnemers met de knappe prestatie en wensen ze veel succes met het vervolg bij één van de deelnemende bedrijven. Wij zijn in elk geval erg trots dat wij twee deelnemers mogen verwelkomen binnen onze organisatie.

Over het project Takomst yn Tûke Technyk
In verband met het tekort aan vakmannen in de installatietechniek hebben 5 gerenommeerde Friese installatiebedrijven de handen ineengeslagen om zij-instromers op te leiden. Zij leiden hun toekomstige medewerkers in samenwerking met ROC Friese Poort en Wij Techniek op in een speciale ruimte in De Westereen. Lees meer over Takomst yn Tûke Technyk .

 

Werving zij-instromers installatietechniek
De werving voor de derde groep is alweer in volle gang. Er zijn 8 gratis plaatsen beschikbaar. Ben of ken je iemand die deze gratis praktische spoedcursus installatietechniek wil volgen? Neem contact op met Callista de Vrij via: callista.de.vrij@metechnica.nl of 06-31779650.

 

 

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek