Storing? 0800 3 234 234

Saharazand op je zonnepanelen? Zo maak je ze schoon

Ken je dat gevoel? Je hebt net alles schoongemaakt en dan komt er Saharazand aan! Je meubelen, auto’s, het is een dikke stofbende. Je wilt dan natuurlijk alles weer lekker fris hebben. Maar wist je dat dit ook voor je zonnepanelen geldt? Doordat zij onder het zand zitten wordt de productiviteit minder en dat is zonde voor je beurs!

Dit kan je makkelijk verhelpen door zelf je zonnepanelen te reinigen. De beste manier is om ze schoon te maken met osmose water en een zeem. Osmose water is vrij van kalk en andere stoffen zodat het geen strepen of vlekken achterlaat. En door een zeem of zachte doek te gebruiken, voorkom je schade aan je zonnepanelen. Wil je dit liever niet zelf doen? Dan kan je altijd een schoonmaakbedrijf bij jou in de buurt inschakelen.

Saharazand

Eens in de zoveel tijd komt het voor dat Saharazand of stof in ons land neerdaalt. Je kan dit herkennen door een gele gloed in de lucht en laagje zand/stof op je auto, ramen en zonnepanelen. Dit komt doordat tijdens een zandstorm in het woestijngebied zand en stof in de lucht terecht komt. Vervolgens nemen luchtstromen dit mee en door regen daalt het neer op ons land. Dit zorgt voor het beroemde laagje Saharazand op je spullen.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek