Storing? 0800 3 234 234

Renovatie met uitzicht

Damstra renoveert de  Brandaris op Terschelling

Brandaris_001iDe werkzaamheden ten behoeve van de renovatie van de Brandaris zijn gestart in medio December 2013, en duurt naar verwachting een half jaar. De bouwkundige voorzieningen worden uitgevoerd door Friso Bouwgroep, Alle technische installatie werkzaamheden worden door Koninklijke Damstra Installatietechniek uitgevoerd.

In verband met de werkzaamheden werken de verkeersleiders vanaf november vanuit een tijdelijke locatie op de bunker op het Seinpaalduin. De renovatiewerkzaamheden zijn bedoeld om de huisvesting van de verkeersleiders op de vuurtoren te moderniseren.

Het grootschalig onderhoud bestaat onder andere uit het vervangen van de groepen kasten welke tevens worden voorzien van nieuwe halogeenvrije voedingskabels, noodstroom aggregaat,  aanpassing van de bedieningsruimte met nieuwe desks, vervanging van het klimaatbeheersingssysteem en het verbeteren van de brandveiligheid. Onlangs heeft Rijkswaterstaat ook de verkeersbegeleiding systemen vernieuwd. Dit alles gebeurt voor optimale scheepvaartbegeleiding op de Waddenzee.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek