Storing? 0800 3 234 234

LAMPEX in Driezum

239 deelnemers, verdeeld over 39 teams en ook nog eens 7 teams voor de Kinderlampex. Vannacht staat de Lampex weer op het programma. Ook dit jaar starten en eindigen de teams bij ons op het terrein.

Wat is de Lampex?
LAMPEX staat voor Lytse AMPfibische EXpeditie. Het is afkomstig uit een traditie van het Engelse leger (hier heet het dan Wampex) waarbij jonge rekruten een weekend lang taken kregen in, op, over, onder en met water.

De Lampex is een ‘lichte’ variant op de Wampex. Het is een evenement in en om Driezum-Wâlterswâld waarbij deelnemers opdrachten krijgen rondom het water en met survival-elementen. Er wordt ’s avonds en ‘s nachts gelopen. Geplaveide wegen worden gemeden, moeilijk begaanbaar terrein moet worden bedwongen, bruggen ontbreken en soms is een kompas het enige houvast.

Sinds 2013 is er ook ieder jaar de Kinderlampex, deze survivaltocht wordt gehouden op de dag na de Lampex en is een korte route met veel survival-elementen en leuke spelletjes.

De Route

De route die men moet lopen is een soort puzzeltocht van ongeveer vijftien kilometer met diverse hindernissen en uitdagingen die het team aangaat. Het team zoekt zelf de routes aan de hand van een puzzelboekje. Er zijn bijvoorbeeld windrichting-routes en volgroutes. De route is geheim tot de tocht begint.

Voor meer informatie kijk op: www.lampex.nl

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek