Storing? 0800 3 234 234

Koploperproject MVO

Met het Koploperproject duurzaam ondernemen wil de gemeente Dantumadiel samen met bedrijven laten zien dat mvo niet alleen hoort en nodig is, maar ook lonend en boeiend is.

Wat houdt het Koploperproject maatschappelijk verantwoord ondernemen in?

De deelnemende bedrijven worden doorgelicht op duurzaamheid, met twee instrumenten: de MVO-scan en de Milieubarometer. Kansen en verbetermogelijkheden worden in kaart gebracht. De deelnemers wisselen hun ervaringen uit. De resultaten worden via lokale media en andere kanalen breed gecommuniceerd, waardoor ook andere ondernemers worden gestimuleerd om werk te maken van duurzaam ondernemen. Naast de activiteiten binnen het Koploperproject Dantumadiel, worden aanvullende activiteiten georganiseerd om alle Koplopers binnen Friesland met elkaar in contact te brengen en het Koplopernetwerk verder te versterken.

Koninklijke Damstra Installatietechniek BV is een van de deelnemers aan dit project. Teake Damstra: “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en daarmee onze deelname aan het Koploperproject, betekent voor Damstra dat we onze verantwoordelijkheid nemen naar onze medewerkers, opdrachtgevers en leveranciers. Wij houden rekening met onze omgeving, het milieu en de maatschappij door deze niet onnodig te belasten en willen daarmee een onderneming zijn waarop vertrouwd wordt.” koploperproject

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek