Storing? 0800 3 234 234

Kennismaken met duurzame energie

Vandaag waren wij te gast op de Oanrin in Twijzel. Tijdens een korte presentatie liet onze collega Pieter Harm de scholieren spelenderwijs kennismaken met de wondere wereld van duurzaamheid, energie en techniek.

De Oanrin is één van de scholen die mee doet met de Energy Challenges. De Energy Challenges dagen scholieren uit slim met energie om te gaan! De teams ontwerpen campagnes met als doel het ontketenen van enthousiasme over energie, het vergroten van kennis over energie, en het realiseren van besparingen in de school. De Energy Challenges zet scholieren achter het stuur voor het bereiken van hun omgeving. Dit zal effect hebben op de school maar ook voorbij de school.

In Nederland geven scholen jaarlijks €700 miljoen euro uit aan energie. Een besparing van 15% levert al snel zo’n €100 miljoen euro of meer op! Op de meeste scholen is een besparing van tien á twintig procent binnen handbereik, zonder grote investeringen of renovaties. In tijden van bezuinigingen en de hand op de knip is besparen in het onderwijs cruciaal. Naast technische aanpassingen is vooral het gedrag van leerlingen en docenten de sleutel tot slimmer energieverbruik. De campagnes en de technische ondersteuning samen leiden tot bewustwording maar ook kostenbesparing op korte en lange termijn.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek