Storing? 0800 3 234 234

Installatiewerk Stadskantoor Leeuwarden

Het Stadskantoor van Leeuwarden wordt gerenoveerd en ingericht op basis van het huisvestingsconcept Activiteit Gerelateerd Werken (AGW). Het bestaande stadskantoor aan de voet van de Oldehove stamt uit 1993 en de inrichting als cellenkantoren sluit niet meer aan bij de nieuwe manier van werken. Ook behoeft het gebouw groot onderhoud.

Het bouwdeel ‘de Boog’ wordt nu verbouwd (Fase 1). Door invoering van AGW kunnen extra werkplekken worden gerealiseerd en wordt beter voldaan aan huidige gebruikerswensen. In Fase 2 worden de werkzaamheden voor herinrichting van gebouwdeel ‘het Carre’ uitgevoerd.

Installatiewerk stadskantoor Leeuwarden

Koninklijke Damstra Installatietechniek verzorgt in onder aanneming van Van Wijnen Gorredijk de E & W installaties. Het bouwdeel Carre wordt voorzien van een compleet nieuwe data installatie, deze wordt aangelegd door Lodema Elektrotechniek. De server ruimtes worden voorzien van nieuwe koelingen. Het bouwdeel de Boog wordt voorzien van een laag temperatuur afgifte systeem, welke wordt gevoed door een nieuwe warmtepomp met buffervaten. Deze warmtepomp wordt aangesloten op een mono bron welke op een diepte van 173 meter is geboord op het terrein van het stadskantoor.

Andere installaties welke door ons worden verzorgt in het bouwdeel de Boog zijn, de totale waterinstallatie met bijbehorende legionella beheersplannen, nieuwe riolering installatie, klimaat installatie, regelinstallatie, verlichting installatie toegangscontrole systeem,  data/wifi installatie.

Gegevens:

Opdrachtgever: Gemeente Leeuwarden

Architect: OTH architecten

Technisch adviseur: Sijperda hardy

Bouwkundig aannemer: Van Wijnen Gorredijk

Looptijd: April 2017- oktober 2017

Vloeroppervlakte: 400 m2

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek