Storing? 0800 3 234 234

Installatiewerk NEF Dokkum


Woensdagochtend 27 mei 2020 werden de handtekeningen gezet onder de bouwovereenkomst voor de nieuwbouw van het bedrijfspand van werk-/leerbedrijf NoardEast Fryslân (NEF). TWA Architecten ontwierp het pand, Bouwgroep Dijkstra Draisma mag in de komende maanden dit gloednieuw bedrijfspand op het bedrijventerrein Betterwird in Dokkum bouwen.

Met ruim 800 medewerkers is werk-/leerbedrijf NEF de grootste werkgever in de regio Noardeast Fryslân. NEF biedt mensen met een afstand tot werk die ondersteuning die ze nodig hebben om te kunnen participeren binnen de arbeidsmarkt. De mens staat voorop en deze mens verdient een goede werkomgeving. Het huidige pand aan de Holwerderweg in Dokkum stamt uit de beginjaren ’70. Het is sterk gedateerd en voldoet niet meer aan de strenge eisen die gesteld worden aan de werkzaamheden die NEF uitvoert.

De bouw start in de tweede week van juni 2020. Het gebouw zal onderdak bieden aan ruim 300 medewerkers. Ook Robuust, het re-integratiebedrijf van NEF, zal hierin gehuisvest worden. De nieuwbouw krijgt een omvang van ongeveer 8.080 m2 en bestaat uit kantoren (ca. 1.330 m2) en bedrijfshallen (ca. 6.750 m2). Om het nieuwe onderkomen energieneutraal te maken worden er circa 1600 zonnepanelen geplaatst. De verwachting is dat eind 2021 de verhuizing naar de nieuwe locatie plaats gaat vinden. Wij zijn trots dat wij het installatiewerk voor dit prachtige duurzame gebouw mogen verzorgen.

NEF werd vertegenwoordigd door bestuurders Rommy Kempenaar en Jelle Boerema, Biense Dijkstra tekende namens de bouwgroep.

 

 

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek