Storing? 0800 3 234 234

Hoofdsponsor Paardendagen

Wij worden de nieuwe hoofdsponsor van de Paardendagen Driezum Wâlterswâld! De hoofdsponsor van de afgelopen acht jaar doet een stapje terug. Dankzij sponsoring vanuit het bedrijfsleven in Noardeast Fryslân zal ook dit jaar de grote menwedstrijd weer georganiseerd kunnen worden en gratis toegankelijk zijn.

Vanaf het prille begin van de drie-daags Paardendagen zijn wij al sponsor. Wij lopen landelijk voorop op het gebied van duurzaamheid in de installatiebranche. Diezelfde duurzaamheid ervaren vrijwilligers en bestuur van de Paardendagen elk jaar weer van alle sponsoren die aan de Paardendagen zijn verbonden. Ze zijn blij met deze steun die nu door nieuwe afspraken weer voor vele jaren gewaarborgd is.

De presentatie van de nieuwe hoofdsponsor Paardendagen vond op zaterdag 18 april plaats tijdens de EXPO Driezum-Wâlterswâld. Bij deze gelegenheid bood de organisatie van de Paardendagen een origineel stel ‘Boerendag’-klompjes aan aan Symen Damstra (Koninklijke Damstra Installatietechniek BV), aan de co-sponsoren en aan wethouder Emke Peterson namens de gemeente Dantumadiel.

BRON: http://www.rtvnof.nl/nieuwe-hoofdsponsor-paardendagen-driezum-walterswald/ 
Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek