Storing? 0800 3 234 234

Hoofdsponsor Paardendagen

Op 23, 24 en 25 juli is het weer zover, de Paardendagen in Driesum! Wij zijn de trotse hoofdsponsor van het mooiste evenement van Fryslan. Een uniek evenement die onze regio op de kaart zet.

Als organisatie bereiken we meer door mensen met elkaar te verbinden en kennis te delen. Wij lopen landelijk voorop op het gebied van duurzaamheid in de installatiebranche. Diezelfde duurzaamheid ervaren vrijwilligers en bestuur van de Paardendagen elk jaar weer van alle sponsoren die aan de Paardendagen zijn verbonden. Een diversiteit van Paardenkrachten met een gevoel van teamwerk tussen mens dier.

Programma paardendagen
Op vrijdag staat de paardenmarathon, de barrel race en de stoelendans op het programma. Zaterdag wordt traditie getrouw de Boerendag georganiseerd. Het programma van de Boerendag is ook dit jaar weer zeer gevarieerd met vele attracties voor jong en oud. Van een boerenmarkt met meer dan 50 standhouders tot een mountainbike trailshow. Ook ambachtelijk Friesland, met beeldhouwen, houtdraaien, pottenbakken, houtsnijwerk, quilten, glas in lood, klokkenmaker, spinnen/weven is zeker de moeite om te bezoeken. Benieuwd naar het volledige programma van de paardendagen? Deze kunt u hier bekijken.

 

Hoofdsponsor Paardendagen

hoofdsponsor paardendagen

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek