Storing? 0800 3 234 234

Honeywell Round Connected

iphone5 App Hand NL LoresHet portfolio van Honeywell is uitgebreid met de Round Connected. Een beproefde thermostaat die met de komst van het Connected-model nu ook met smartphone of tablet kan worden bediend via de Total Connect Comfort-app. Een app die gebruikers bewust laat stoken en zo besparingen biedt tot 22% op de energierekening! 

Het portfolio bestaat uit de Round Connected Modulation en de Round Connected Wireless On/Off.  Met deze twee versies past de thermostaat op elke cv-ketel en is hij ook geschikt voor stadsverwarming en warmtepomp. De pakketten worden volledig ingeleerd geleverd waardoor een snelle montage is gegarandeerd en bovendien is de montageplaat van de modulerende versie gelijk gebleven, zodat de thermostaat snel en zonder aanpassing kan worden geplaatst.

Vrouw met NL app iPhone LoresDoor met Round Connected energiebewuster te stoken, kan een huishouden gemiddeld 275 euro (22%) p.j. op de energierekening besparen. Dit is gebleken uit onderzoek van Milieu Centraal. Via de app zijn namelijk een viertal energiebesparende maatregelen voor verwarming automatisch toe te passen: nachtverlaging, laag bij afwezigheid, een uur eerder lager en een graad lager bij aanwezigheid. Doordat deze maatregelen consequent kunnen worden toegepast met Round Connected, kan de thermostaat binnen een jaar na aanschaf terugverdiend worden. 
 
Naast de Round Connected bieden wij ook de Evohome van Honeywell aan. Op damstra.nl/over-damstra/dealer-van/ staat meer informatie over de Evohome en kunt u contact opnemen met ons.
Vrouw met NL app iPad Lores
Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek