Storing? 0800 3 234 234

Geslaagde open dag 2015

Met een strak blauwe hemel en een opkomend zonnetje verwelkomden wij afgelopen zaterdag onze bezoekers op onze duurzame open dag 2015. Van 10:00 tot 16:00 uur konden bezoekers zich bij diverse stands laten informeren over duurzaam wonen/werken/recreëren, slimme installaties en energiebesparing. Ze konden onder andere kennis maken met zonnepanelen, zonneboilers, LED-verlichting, laadpalen en houtkachels. Voor alle jonge bezoekers was er een playground van OTIB; de Technobiel en Techniekstand waarbij ze spelenderwijs in aanraking kwamen met techniek. Zo konden diverse experimenten uitvoeren, waaronder het kraken van een kluis en het bijvullen van een cv-ketel.

 

Wij kunnen terug kijken op een zeer geslaagde open dag 2015! Alle betrokken partijen en medewerkers hartelijk bedankt!

Open dag 2015; 105 jaar Damstra Installatietechniek

Van de eerste activiteiten van ons bedrijf in Driezum in 1908 is geen bewijs. De koop van een pand in 1910 voor de wagenmakerij van Sietse van der Wiel is wel in geschriften vastgelegd. Hiermee legde Van der Wiel de basis voor Koninklijke Damstra Installatietechniek BV.

Damstra wordt inmiddels geleid door de vierde generatie en doet van alles in de installatietechniek. Wie samenwerkt met ons zal al snel merken hoe groot de honger is naar elke innovatie, naar de nieuwste toepassingen en naar vernuftige technieken. Die drang naar kennis en verbetering zorgde ervoor dat wij ons gespecialiseerd hebben in duurzame oplossingen. Daarmee richt het bedrijf zich op de markt van duurzaam wonen/werken/recreëren, slimme installaties en energiebesparing.

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek