Storing? 0800 3 234 234

‘Het leek ons altijd al wel wat toe, zonnepanelen. Een aantal jaren terug hebben wij daarom diverse offertes opgevraagd bij verschillende bedrijven, deze bleken allen nagenoeg gelijk. Begin dit jaar kwam het weer ter sprake en is Damstra gebeld’ vertelt Aukje vanuit de grotendeels glazen serre waar ze van natuurlijk zonlichtinval in huis genieten.

Aukje kende Damstra van vroeger, van de tijd dat ze als lerares voor de klas stond in Driezum. Damstra was destijds een smederij en stond op de hoek van de straat, dit was zo’n 50 jaar terug. ‘Damstra bestaat meer dan 100 jaar, is begonnen als dorpssmid en is doorontwikkeld tot grote installateur’, voegt Geart toe hetgeen hem vertrouwen gaf en reden genoeg om Damstra de opdracht te gunnen.

De plaatsing
De adviseur van Damstra kwam langs om een dakscan te maken en adviseerde 15 stuks. ‘Dit hadden we zelf ook al berekend’ zegt Geart. De planning was februari maar werd uitgesteld naar begin maart. Het was te koud en er lag sneeuw. Maar snel daarna traden de installateurs begin maart aan. Binnen 1 dag zijn de panelen gelegd, alles werkte direct.

‘Ik heb net ook al even gekeken’ lacht Aukje naar haar man. Ze wijst naar de telefoon waar middels de ‘Solar Edge’ app te zien is wat de opbrengst van de zonnepanelen per dag is. Geart en Aukje kijken elke dag op de app. Deze laat zien hoeveel energie de zonnepanelen opwekken. Op het startscherm, ofwel de menu-optie ‘Jouw huis’, zie je hoeveel jouw zonnepanelen hebben opgewekt in de betreffende periode (dag, week, maand en jaar).

Actie
Bij aanschaf van zonnepanelen in de maanden mei en juni ’21 maak je kans op een tablet* met de Solar Edge app waarop je je verbruik kunt monitoren en je energieverbuik in realtime kunt volgen. Zo kun je je huishoudelijk energieverbruik bijhouden zodat je de controle houdt over verbruik en besparingen.

* We verloten 1 tablet (Apple ipad (2020) wifi 32GB Grijs) per maand. Aan het einde van de maand vindt er een loting plaats. 

Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact op!

Damstra Installatietechniek
Al meer dan 100 jaar
ervaring
Gekwalificeerd personeel
en goedgekeurde materialen
Voorloper op het gebied
van duurzaamheid
24 uurs Storingsdienst
bel gratis 0800 3 234 234
© 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek