Storing? 0800 3 234 234

Europahal weer klaar voor de toekomst

Voor de 80e editie van het magazine Bouwen in het Noorden hebben wij een bijdrage geleverd aan een artikel over de Europahal in Hoogezand. Wij waren hier verantwoordelijk voor de installaties. Hieronder leest u een voorproefje. Het complete artikel kan u onder aan de pagina downloaden.

De Europahal in Hoogezand is de afgelopen tijd flink onder handen genomen. De gemeente Hoogezand-Sappemeer nam het initiatief om de hal en de aangrenzende gymzalen te moderniseren. Nu kan het dr. Aletta Jacobscollege er weer sportonderwijs geven dat op de toekomst gericht is. En ook de andere gebruikers zoals sportverenigingen en jongerenwerk kunnen weer jaren vooruit.

Hegeman Noord is het bouwbedrijf dat de aanbesteding won om de renovatie en nieuwbouw uit te voeren. Aannemer Anton Brinkman voert namens dat bedrijf het woord. De installaties komen van Koninklijke Damstra, waarvoor bedrijfsleider Dirk Jacob Visser over het project vertelt. Jeroen Oldenhof van Bosan Sportinstallaties was producent en leverancier van alle sportmaterialen in de hal. Noorden 80 2016 Europahal Hoogezand

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek