Storing? 0800 3 234 234

Waterleidingsprinkler installateur

vsh_header_wls-training-juniheader
Woensdag 17 juni hebben Teake Damstra en Gaatze Bosma de cursus Waterleidingsprinkler succesvol afgerond bij VSH. Zij leerden die dag alle ins- en outs die betrekking hebben op de waterleidingsprinkler, zoals ontwerp, installatie, gebruik en onderhoud. Na de training zijn zowel Teake als Gaatze geslaagd voor het examen.

Innovatieprijs brandbeveiliging 2015

De waterleidingsprinkler heeft onlangs de Innovatieprijs Brandbeveiliging 2015 gewonnen. “Dit product is uniek in zijn soort binnen de Nederlandse markt, is breed toepasbaar, betaalbaar en zorgt voor een verhoging van de veiligheid. Deze ontwikkeling is een grote stap voorwaarts,” aldus de vakjury die deze prijs uitreikt.

Selectief inzetbaar waterleidingsprinkler

Iedere woning in Nederland is voorzien van een waterleidingnetwerk. De waterleidingsprinkler maakt gebruik van ditzelfde leidingnetwerk en wordt door de gehele woning aan het plafond geïnstalleerd, zonder kostbare pompinstallatie.

Bij een beginnende brand zal de glazen ‘bulb’ kapot springen en wordt het water over de brandhaard verspreid. Alleen sprinklers die door de brand zijn geactiveerd komen in actie, zodat waterschade zoveel mogelijk wordt beperkt. De selectieve inzetbaarheid maakt een waterleidingsprinkler tot een effectieve vorm van brandbeveiliging.

Informatie waterleidingsprinkler installatie

Heeft u interesse in een waterleidingsprinkler installatie? Of wilt u meer weten over een waterleidingsprinkler installatie? Neem dan eens contact met ons op. Meer informatie over dit systeem is ook te vinden op www.waterleidingsprinkler.nl

 

Van je hobby je werk maken Werken bij Damstra
Vragen?

Heeft u vragen? Stel hem direct of vraag een offerte aan

Offerte Koninklijke Damstra Installatietechniek 0511 42 45 00

  Damstra Installatietechniek
  Al meer dan 100 jaar
  ervaring
  Gekwalificeerd personeel
  en goedgekeurde materialen
  Voorloper op het gebied
  van duurzaamheid
  24 uurs Storingsdienst
  bel gratis 0800 3 234 234
  © 2022 Koninklijke Damstra Installatietechniek